Opgelet

In het kader van de stakingsaankondiging voor donderdag 23 mei door het gemeenschappelijk vakbondsfront van de sector van de lokale en gewestbesturen van Brussel is de werking van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen (niet-EU) sterk verstoord: enkel de dringende verrichtingen worden behandeld. De dienst Vreemdelingen (EU) is daarentegen volledig gesloten.

De Bevolkingsdienst zal deze donderdagavond open zijn maar met erg weinig personeel! We raden u sterk aan een bezoek te vermijden, tenzij het absoluut noodzakelijk is!

We raden je bijgevolg aan je bezoek aan het Administratief Centrum van Ukkel uit te stellen.

Ter herinnering: je kan heel wat administratieve procedures online verrichten via het beveiligd platform IRISbox-platform.

Observatiesessie van de slechtvalken

Ingediend op do 28/03/2024

De gemeente Ukkel neemt opnieuw deel aan de actie "Valken voor iedereen", in samenwerking met het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen. Je kan het mannetje en het nieuwe vrouwtje, hun jongen en hun evolutie in de klokkentoren van de Sint-Jobskerk via livestream volgen op de website   Fauconpourtous

Er worden observatiesessies (met telescoop, verdeling van affiches en uitleg voor jong en oud) georganiseerd op zaterdag 13 april en op zondag 14 & 21 april en 12 & 19 mei 2024 van 16.30 tot 18.30 uur. Afspraak op het Sint-Jobsplein, tegenover de kerk. Gratis en zonder inschrijving.