Agenda

Als echo van het beroemde tijdschrift The New Yorker bezoekt het project The Brusseler van de Ukkelse kunstenaar Stéphane Dethy de Brusselse wijken via grafische posters. Deze tentoonstelling wordt georganiseerd in het kader van het project ART PUBLIC.
Beeldhouwwerken in steen, hout of keramiek,wandsculpturen die hetverhaal van devoorbijgaande tijdvertellen, gladde schilderen,volledig in stof of metkoperdraad, sieraden-kunstwerken en foto's: 8 beeldende kunstenaars vande groep Ars Varia stellenje een prikkelende…
""
Ukkel organiseert zijn traditionele Veertiendaagse van het kleine kind van maandag 18 september tot zaterdag 30 september 2023. De ideale gelegenheid om de sector, ouders en kinderen van 0 tot 3 jaar samen te brengen tijdens activiteiten en vragen te beantwoorden over…
In het kader van het Feest van de Federatie Wallonië-Brussel brengt de Dienst Cultuur "Ligue's Showtime", een dynamische, participatieve improvisatieshow gepresenteerd door de professionele Belgische Ligue d'improvisation théâtrale.
""
Dankzij deze activiteit in de openlucht kunnen moeders met hun baby hun conditie en hun goede humeur terugvinden na de zwangerschap.
Het Horzelaperitief, dat is de ideale plek om even te ontspannen voor het weekend. Kom alleen, met het gezin of met vrienden een glaasje drinken en enkele hapjes van de foodtrucks proeven. Elke vrijdag van 21 april tot 29 september 2023 van 13.00 tot 20.30 uur.
Voor de openingssessie, gevolgd door een drink, verwelkomt het nieuwe seizoen van de interuniversitaire lezingen de lezing "Où va l’Iran ?" van Firouzeh Nahavandi, socioloog, professor en departementshoofd aan het instituut sociologie (ULB).
Heeft u ideeën voor uw wijk? Neem deel aan de Burgerontmoetingen in uw wijk van 3 oktober tot 5 december 2023! Ontmoet uw verkozenen, deel uw ideeën en kom meer te weten over de opvolging van de Burgerontmoetingen en de Ukkelse Staten-Generaal.
Een workshop voor senioren om alles te weten te komen over online bankdiensten en individuele ondersteuning te krijgen van een vertegenwoordiger van de bank van hun keuze (een van de grootste Belgische banken).
De gemeente Ukkel organiseert workshops nordic walking voor volwassenen in de Kauwberg, het Sauvagèrepark en het Wolvendaelpark. Drie niveaus: relax, sportief en initiatie.