Partnerschappen en steun

In het kader van onze sensibiliserings- en preventiecampagnes is het zo dat wij regelmatig samenwerken met het Ukkelse en Brusselse verenigingsleven en hen ondersteunen. Omdat ze zo dicht bij de burgers staan en door hun expertise op het terrein vormen deze verenigingen de belangrijkste actoren. 

Bent u een Ukkelse vereniging en/ of een artiest(e) en wil u een project uitwerken binnen de bevoegdheden van de dienst gelijkekansenbeleid en gendergelijkheid, neem dan gerust contact met ons op.

Voorbeelden van verleende financiële steun en partnerschappen: 

  • € 214,80 voor het PAARS 2021-pakket voor het atheneum Kalevoet;
  • De gemeente zette zich actief in voor de preventiecampagne «Think Pink» ten voordele van borstkanker en verkocht artikelen met het «Think Pink-logo» (drinkflessen, maskers, handdoekjes, pleisters, ...). 
  • € 1.950 voor de Ukkelse groep van Amnesty International voor de organisatie van zijn campagne tegen verkrachting en de opvoering van een toneelstuk getiteld «Un fait divers» door het gezelschap Le brame de la biche;
  • € 1.350 voor het Centrum voor Gezinsplanning en Consultaties van Ukkel voor de organisatie van een conferentie getiteld «Cinquante ans de cheminement vers des pratiques évolutives et adaptées» in samenwerking met het Centre régional du Libre examen. 

Gelijkekansenbeleid en gendergelijkheid

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.30 uur

Telefoon
02/605.22.83

E-mail
gelijkheid@ukkel.brussels