Veertiendaagse van het kleine kind

Zoals elk jaar organiseert Ukkel zijn traditionele Veertiendaagse van het kleine kind. De gelegenheid voor de betrokkenen in de sector om ouders en kinderen van 0 tot 3 jaar samen te brengen rond gezamenlijke activiteiten en om vragen in verband met de vroege kinderjaren en het ouderschap te beantwoorden met nuttige en aangepaste pedagogische instrumenten. Het programma voor deze twee weken: animatie, workshops en een slotvoorstelling.

Het doel van alle deelnemers aan deze twee weken is de dialoog met de ouders en het gezin te versterken om het welzijn van jonge kinderen in het dagelijkse leven te bevorderen maar ook om zich open te stellen voor de wereld en de reflexiviteit ten aanzien van praktijken te versterken. We hopen ouders te helpen en te informeren over de context van de ontwikkeling van hun kinderen.

Deze twee weken worden feestelijk afgesloten op zondag 30 september 2023 in het cultureel centrum van Ukkel (Rodestraat 47) met de voorstelling "CACHE - CACHE" van het Théâtre de la Guimbarde. "Een kind speelt met plezier verstoppertje als het er zeker van is dat het diegene vindt die het uit het oog verloren is...". Deze voorstelling is een poëtische uitnodiging om het plezier van verstoppen te herontdekken om zichzelf beter te ontdekken. Met de ogen wijd open. Het verkent de verschillende emoties tijdens het bedritueel: angst, verrassing, vreugde. Om zoveel mogelijk gezinnen de kans te geven deel te nemen zijn er twee sessies gepland: de eerste om 14.30 uur en de tweede om 16.15 uur.

Wanneer?

Van maandag 18 september tot zondag 30 september 2023.

Waar?

Op verschillende locaties in de gemeente.

Prijs?

Alle activiteiten zijn gratis.

Reservering?

Verplicht via  02/605.22.84 ou 02/605.22.91 ou par e-mail à  eventfcsh@ukkel.brussels

Kinderen

INSCHRIJVINGENKINDER-
DAGVERBLIJVEN

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur

Telefoon
02/605.22.84 - 02/605.22.91

E-mail
crechesinschrijvingen@ukkel.brussels