Schattenjachten "Totemus"

Totemus, zeer intuïtief en volledig gratis voor de gebruikers, is een mobiele app die digitale schattenjachten aanbiedt, de middenweg tussen speurtochten en geocaching. De gemeente Ukkel stelt als eerste trajecten voor in Brussel!

Met een lage moeilijkheidsgraad verbinden de trajecten avontuur en cultuur met elkaar dankzij de opwaardering van de goudklompjes van het Ukkelse erfgoed. Ze geven u de kans om bepaalde bijzondere of zelfs miskende plaatsen te (her)ontdekken of beter te leren kennen.

Dankzij de Totemus-schattenjachten beleven alle generaties, alleen, met het gezin of met vrienden, een originele, speelse en onvergetelijke ervaring!

Een eerste 100 % stedelijk parcours van ongeveer 3 km neemt u mee door de straten en steegjes van het centrum van Ukkel. Bouwkundige, historische en artistieke bezienswaardigheden verfraaien dit korte avontuur.

Voor het tweede parcours heeft u wat meer tijd nodig. Deze schattenjacht van 7 km in stedelijke en natuurlijke gebieden gidst u doorheen heel wat wijken, natuurlijke ruimtes, steegjes en andere bezienswaardigheden.

Deze trajecten zijn gratis, permanent en 7 dagen op 7 beschikbaar.

Neem snel uw smartphone en download de app Totemus!
(Beschikbaar in de Play Store en in de App Store).

Info Totemus:helpcenter van de app (in de app zelf) of
 info@totemus.be

De huidige COVID-19-maatregelen zijn van toepassing voor deze activiteit.

Met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en  Webside van visit.brussels 


Jeugd

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur

Telefoon
02/605.15.10

E-mail
jeugd@ukkel.brussels