Banner platform Ukkelse culturele actoren
Wijziging van de openingsuren van het Administratief Centrum in de zomer

De permanentie op donderdagavond wordt geschrapt:

  • Van 7 juli tot 18 augustus 2022 aan de loketten van de dienst Stedenbouw (raadpleging van openbare onderzoeken);
  • Van 14 juli tot 18 augustus 2022 aan de loketten van dienst Bevolking.

Platform van de culturele actoren

De Dienst Cultuur blijft in contact met de culturele en socioculturele actoren die op het grondgebied van de gemeente Ukkel actief zijn. Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd tussen de verschillende actoren om hun wederzijdse kennis te ontwikkelen en partnerschappen en uitwisselingen te bevorderen

Het doel is het delen van ideeën, vragen en uitdagingen aan te moedigen, om samen de meest geschikte antwoorden te vinden voor de behoeften van elke partner en de Ukkelaars, op cultureel niveau. Voor de Dienst Cultuur is het een manier om te luisteren naar de verwachtingen en problemen met betrekking tot het werk, en om samen te werken aan de culturele ontwikkeling van de gemeente.

De Dienst Cultuur houdt ook de gemeentelijke culturele verenigingen opgenomen in haar lijst op de hoogte van de laatste evenementen en projecten die op regelmatige basis worden georganiseerd.

Cultuur

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.30 uur

Telefoon
02/605.15.30

E-mail
cultuur@ukkel.brussels

Vaak gestelde vragen

U bent een culturele organisatie en u maakt nog geen deel uit van het platform?  Neem dan contact op met de Dienst Cultuur, wij zullen u opnemen op onze lijst.