""
Opgelet

Wegens gebeurtenissen buiten onze wil om zijn we genoodzaakt de lezing van vandaag "Vite, des algorithmes au pouvoir !" om 14.30 uur in het Cultureel Centrum van Ukkel af te gelasten.

Ukkelse markten

De 2 Ukkelse markten bieden de inwoners van de gemeente en de bezoekers een ruime keuze aan verse groenten en fruit, vlees, vis, bloemen, kaas, traiteurgerechten, allerlei textiel (mode), diverse gebruiksvoorwerpen, … De markten vinden respectievelijk plaats in het weekend en in de week.

De markt van ambachtelijke producten

De markt met artisanale producten vindt elke zondag van 8 tot 14.30 uur plaats op het Homère Goossensplein (naast het Sint-Pietersvoorplein)..

U kan er terecht voor allerlei producten uit de biologische landbouw: kaas, brood, groenten en fruit, eieren, … U kan er ook confituur, artisanale quiches, fijne vleeswaren, gebraden kippen en bloemen en planten vinden.

Kom er zeker een kijkje nemen!!!

Afbeelding

De markt van Sint-Job

De markt vindt elke maandag plaats van 8 tot 13 uur.

De marktkramers bieden u een ruimte waaier van producten aan zoals fruit en groenten, bloemen, brood en banket, allerlei textiel, lederwaren, snoep, wafels, huisgereedschap, vis, vlees en vleeswaren, garen, gevogelte en fantasiejuwelen.

Het is een aangename plaats die u zeker moet komen (her)ontdekken!!

Afbeelding
 

Bent u een marktkramer en wenst u deel te nemen aan de Ukkelse markten? Aarzel dan niet ons via e-mail of telefonisch te contacteren. Inschrijven is heel eenvoudig: we hebben een kopie van uw marktkaart, een beschrijving van uw producten en enkele foto's nodig.

Economische activiteiten

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.00 uur

Telefoon
02/605.12.22

E-mail
economie@ukkel.brussels