Nieuws

Voor de Internationale dag van het dierenwelzijn sluit de gemeente Ukkel zich aan bij heel wat andere Brusselse gemeentes om de dierenasielen te ondersteunen aan de hand van een grootschalige inzamelactie. Van 4 tot 11 oktober op verschillende locaties in de gemeente.
Welke ziektes zijn bijzonder gevoelig voor emoties? Wat zijn deze basisemoties? Zijn we baas over onze emoties? Hoe krijgen we ze onder controle? Doctor Pierre Masson, professor emeritus immuniteitsleer en voormalig decaan van de faculteit Geneeskunde van de UCLouvain, tracht al deze vragen te beantwoorden.
conseil_communal
Volg de actualiteit van de vergaderingen van de gemeenteraad.
In het kader van het Feest van de Federatie Wallonië-Brussel brengt de Dienst Cultuur "Ligue's Showtime", een dynamische, participatieve improvisatieshow gepresenteerd door de professionele Belgische Ligue d'improvisation théâtrale.
Ingevolge de aardbeving in Marokko op 8 september en de overstromingen door storm Daniel in Libië op 10 september sluit de gemeente Ukkel zich aan bij de solidaire inspanning voor de getroffen bevolking en biedt ze financiële steun aan de actie van het Belgische Rode Kruis.
Heeft u ideeën voor uw wijk? Neem deel aan de Burgerontmoetingen in uw wijk van 3 oktober tot 5 december 2023! Ontmoet uw verkozenen, deel uw ideeën en kom meer te weten over de opvolging van de Burgerontmoetingen en de Ukkelse Staten-Generaal.