Nieuws

De juni-editie 2023 van het Wolvendael magazine is nu online beschikbaar. Inhoud: cultuur, gemeentelijke informatie, dossiers "lifestyle", portretten...
De dienst Tewerkstelling, die in mei van start is gegaan met zijn wekelijkse sessies, organiseert in juni twee gratis workshops voor werkloze Ukkelaars of mensen met een loopbaanonderbreking.
Het ontwerp van het nieuwe gemeentelijke mobiliteitsplan wordt van 26 mei tot 31 juli 2023 aan een openbaar onderzoek onderworpen en uw mening daarover is voor ons essentieel!
Mobility changers is een programma van Brussel Mobiliteit waarbij gezinnen zich kunnen inschrijven om hun autogebruik te verminderen en andere mobiliteitsdiensten te leren kennen. Schrijf uw gezin in voor het programma van 1 tot 30 juni of van 28 september tot 27 oktober 2023.
De gemeente verkoopt een goed op het Sint-Jobsplein 19. Het betreft een huis met 3 gevels dat dateert van +/- 1900, met een grote tuin, een garage, een kelder en parkeerplaatsen. De bewoonbare oppervlakte bedraagt +/- 200 m² en het terrein is +/- 939 ca groot. Er zijn renovatiewerken nodig. Prijs: € 667.000.
Zoals elk jaar in dezelfde periode helpen medewerkers van de FOD Financiën je bij het invullen van je belastingaangifte.