Verblijven voor senioren

De Dienst voor Senioren selecteert en organiseert voor u verblijven aan onze mooie kust.

Op het programma in 2022:

Bouillon, van 16 tot 19 mei

In het hart van de Ardennen charmeert Bouillon zijn bezoekers met zijn betoverende omgeving. In een prachtig stukje natuurschoon ligt de stad van Godfried van Bouillon, een stad vol geschiedenis en legendes met een rijk en lang verleden. De burcht op de hoge rotsen wordt beschouwd als het oudste en interessantste overblijfsel van de feodaliteit in België.

Uw verblijf ter plaatse:

Het Hôtel de la Poste, een beschermd historisch gebouw uit 1730, verwelkomt u in een authentiek, warm en verfijnd kader. Op het menu: gastronomische keuken na een aperitief in het antiek salon of op het terras aan de Semois. En recht ertegenover: de burcht. Tijdens het bezoek eraan wordt u betoverd door het doolhof van gangen, immense gewelfde zalen en uitkijkpunten op de stad, de Semois en de bosrijke omgeving. En niet te vergeten de roofvogelshow! Het nabijgelegen hertogelijk museum is de ideale setting om het eeuwenoude verleden van Bouillon te ontdekken dankzij de gevarieerde en aantrekkelijke collecties. Een reis in de tijd om mateloos van te genieten!

Info en inschrijvingen

Het volledige programma van de reizen en de contactgegevens staan in het magazine G+. Een abonnement hierop kost € 10 per jaar voor 10 nummers. Dit abonnement geeft u recht op kortingen voor bepaalde activiteiten die via de vzw Generation + van de gemeente georganiseerd worden.

 Zich abonneren op het magazine G+ 

U kunt ook informatie bekomen bij de Dienst voor Senioren (contactgegevens op deze pagina).

Senioren

G+

Adres
Stallestraat 77

Telefoon
02/605.15.50

E-mail
senioren@ukkel.brussels

Goed om te weten

Theateractiviteiten zijn niet alleen een gelegenheid om de creativiteit en originaliteit te ontwikkelen, het is ook een uitstekende oefening om actief te blijven en het geheugen te trainen.