HEROPENING VAN VIER GEMEENTELIJKE GROENE RUIMTES

Door het slechte weer van dinsdag hebben onze tuinen en parken aanzienlijke schade geleden. Dankzij het werk van onze snoeiers en tuiniers kunnen het Montjoiepark, de Kattuin, de Zandbeektuin en de voormalige visvijver vanaf zaterdag 13 juli opnieuw geopend worden. Ze werden onderzocht en volledig beveiligd.

Het Wolvendaelpark, het Raspailpark, het Brugmannpark en de tuin van het Kunstenhuis Ukkel blijven tot nader order gesloten. De bomen die nog rechtstaan zijn immers kwetsbaar (afgerukte takken of toppen) en de stabiliteit ervan moet nog beoordeeld worden voor jouw veiligheid. De omgevallen bomen moeten ook nog van de paden en ontspanningsruimtes verwijderd worden.

Horzelaperitief

Het Horzelaperitief is het perfecte decor om te ontspannen voor het weekend. Alleen, met je gezin of met vrienden: dompel je onder in een gezellige sfeer waarin iedereen goedgeluimd is en laat je verleiden door een unieke smaakervaring. Nip van verfrissende cocktails en verken de exotische smaken van de Thaise specialiteiten en Portugese grillgerechten aan onze foodtrucks. Duik in een groene en ontspannende omgeving op de tonen van de muziek, die je avond een feestelijke touch geeft. Voor je comfort zijn er tafels, stoelen en statafels, zodat iedereen volop kan genieten van dit ontspannend en gezellig moment.

Wanneer?

Elke vrijdag van 13.00 tot 20.30 uur, van 10 mei tot eind september 2024.

Waar?

Op het Horzelplein (bus 43, 60/tram 18 - halte Engeland).

Economische activiteiten

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 met afspraak

Telefoon
02/605.12.20

E-mail
economie@ukkel.brussels