""
Opgelet

Wegens gebeurtenissen buiten onze wil om zijn we genoodzaakt de lezing van vandaag "Vite, des algorithmes au pouvoir !" om 14.30 uur in het Cultureel Centrum van Ukkel af te gelasten.

Jeugdbewegingen

Subsidies, initiatie EHBO, transport van materiaal: de diensten van de gemeente bieden ondersteuning aan de Ukkelse jeugdbewegingen

Vervoer van materiaal naar zomerkampen

De dienst Jeugd biedt, met de hulp van de dienst Transport, een gratis actie aan ter ondersteuning en verlichting van de taak van de Ukkelse verenigingen om materiaal te vervoeren naar de verschillende zomerkampen. 

Aangezien wij deze hulp niet aan alle jeugdbewegingen kunnen bieden, en om de haalbaarheid ervan te bestuderen, vragen wij u uw aanvraag in te dienen via het formulier dat elk jaar begin april online wordt geplaatst.

Jaarlijkse subsidie

Als u verantwoordelijk bent voor een jeugdbeweging op het gemeentelijk grondgebied van Ukkel, dan kunt u een aanmoedigingspremie bekomen door uw aanvraag in te dienen bij de schepen van Jeugd.

1 september

Dien uw vervolledigde aanvraag  hier in of stuur ze met een kopie recto-verso van uw identiteitskaart naar het volgende adres:

Administratief centrum van Ukkel
JeugdDienst
Stallestraat 77 te 1180 Ukkel

 Subsidieaanvraag - Jaarlijkse subsidies - Dienstjaar 2022

Indien uw jeugdbeweging al bekend is bij de gemeentediensten, maar er hebben zich recent wijzigingen voorgedaan in de samenstelling van uw comité, uw adres of andere, dan vragen wij u om ons dit te laten weten door  contact op te nemen via e-mail met onze dienst.

Initiatie eerste hulp

Om zo goed mogelijk om te gaan met de dagelijkse kleine problemen op een kamp, biedt de Ukkelse Dienst voor de Jeugd een opleiding van één dag aan voor leiders van jeugdbewegingen. 

Bent u geïnteresseerd in dit type opleiding?  Contacteer ons via e-mail!

Ukkelse jeugdbewegingen

Tabel weergegeven op het scherm en downloadbaar

Jeugd

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur

Telefoon
02/605.15.10

E-mail
jeugd@ukkel.brussels