HEROPENING VAN VIER GEMEENTELIJKE GROENE RUIMTES

Door het slechte weer van dinsdag hebben onze tuinen en parken aanzienlijke schade geleden. Dankzij het werk van onze snoeiers en tuiniers kunnen het Montjoiepark, de Kattuin, de Zandbeektuin en de voormalige visvijver vanaf zaterdag 13 juli opnieuw geopend worden. Ze werden onderzocht en volledig beveiligd.

Het Wolvendaelpark, het Raspailpark, het Brugmannpark en de tuin van het Kunstenhuis Ukkel blijven tot nader order gesloten. De bomen die nog rechtstaan zijn immers kwetsbaar (afgerukte takken of toppen) en de stabiliteit ervan moet nog beoordeeld worden voor jouw veiligheid. De omgevallen bomen moeten ook nog van de paden en ontspanningsruimtes verwijderd worden.

Workshop ontdekking van de natuur met het gezin

Wilt u een band met uw kind opbouwen door van mooie natuurmomenten te genieten? Schrijf u dan nu in voor een van de workshops die worden aangeboden door de dienst voor het Gezin die worden geleid door Virginie Deschuyteneer (natuurbegeleidster met ervaring in psychomotoriek). Tijdens deze workshops leren de kinderen hun zintuigen, creativiteit en motoriek te ontwikkelen door in contact te komen met de natuur. Deze momenten van zintuiglijke onderdompeling zullen een positieve relatie tussen het kind en zijn omgeving bevorderen.

Voor wie?

Voor ouders en kinderen van 2 tot 6 jaar.

Wanneer?

Woensdag 11 september, 9 oktober, 6 november en 18 december van 15.00 tot 16.30 uur en zaterdag 14 september, 12 oktober, 9 november en 14 december 2024 van 15.30 tot 17.00 uur.

Waar?

Wolvendaelpark (Klipveldstraat).

Prijs?

Gratis.

Inschrijven (verplicht)?

 02/605.22.91 of  eventfcsh@ukkel.brussels

Bij regenweer zullen de activiteiten doorgaan.

Kinderen

GEZIN-KINDEROPVANG

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur

Telefoon
02/605.22.92

E-mail
gezin.kinderopvang@ukkel.brussels