Banner pagina conferenties
Wijziging van de openingsuren van het Administratief Centrum in de zomer

De permanentie op donderdagavond wordt geschrapt:

  • Van 7 juli tot 18 augustus 2022 aan de loketten van de dienst Stedenbouw (raadpleging van openbare onderzoeken);
  • Van 14 juli tot 18 augustus 2022 aan de loketten van dienst Bevolking.

Conferenties

Op leren staat geen leeftijd. Of u nu een senior bent of niet, het Ukkels agentschap van interuniversitaire conferenties van de UCL-ULB laat u genieten van de kennis van erkende deskundigen in hun vakgebied, die tegelijkertijd ook bekwame sprekers zijn. Het programma loopt van de herfst tot de lente.

De interuniversitaire conferenties: openstaan voor kennis

De wereld zoals die is, kunst, geschiedenis, economie, milieu, gezondheid, ... Elk jaar wordt een nieuw programma samengesteld om uw nieuwsgierigheid te laven, ongeacht uw favoriete thema.

Het eclectisch en boeiend programma weerspiegelt de wil van de twee universiteiten om hun kennis met iedereen te delen, in een open en pluralistische geest, zowel op filosofisch als op cultureel vlak. 

De conferenties worden georganiseerd door het vrijwilligersteam Savoir plus binnen de vzw Generation + en in samenwerking met de Conseil de l’Éducation Permanente de l’Université Libre de Bruxelles (CEPULB) en de Université des Aînés de l’UCL (UDA).

Seizoen 2021-2022

Het programma van het seizoen 2021-2022 wordt momenteel samengesteld. Het zal zo snel mogelijk worden meegedeeld op deze site en in  het magazine G+ en het Wolvendael Magazine.

Prijs en toegang

  • Toegang ter plaatse te betalen (elk publiek: 5 euro, studenten: 2 euro), zonder reservering
  •  14.30 u. (opening deuren: 14.00 u.)
  •  Rodestraat 47 - 1180 Uccle
  •  Cultureel Centrum van Ukkel

Opgelet: het programma van de conferenties is onder voorbehoud. Er kunnen zich op het laatste moment wijzigingen voordoen in functie van de beschikbaarheid van de sprekers.

Senioren

G+

Adres
Stallestraat 77

Telefoon
02/605.15.50

E-mail
senioren@ukkel.brussels