Banner van de pagina Film Sint-Pietersvoorplein van de site ukkel.be
Opgelet

In het kader van de stakingsaankondiging voor donderdag 23 mei door het gemeenschappelijk vakbondsfront van de sector van de lokale en gewestbesturen van Brussel is de werking van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen (niet-EU) sterk verstoord: enkel de dringende verrichtingen worden behandeld. De dienst Vreemdelingen (EU) is daarentegen volledig gesloten.

De Bevolkingsdienst zal deze donderdagavond open zijn maar met erg weinig personeel! We raden u sterk aan een bezoek te vermijden, tenzij het absoluut noodzakelijk is!

We raden je bijgevolg aan je bezoek aan het Administratief Centrum van Ukkel uit te stellen.

Ter herinnering: je kan heel wat administratieve procedures online verrichten via het beveiligd platform IRISbox-platform.

Film op het Sint-Pietersvoorplein

Elk jaar, wanneer dat mogelijk is, bundelen de Schepenkantoren van Jeugd en Cultuur hun krachten om een openluchtevenement te organiseren: een filmvoorstelling in het hartje van de gemeente. 

Voor deze gelegenheid zijn het Sint-Pietersvoorplein en de omgeving enkel toegankelijk voor voetgangers die kunnen genieten van grotere terrassen en een super gezellige sfeer. Om de data en programma's van de volgende voorstellingen te kennen, kunt u tijdens de zomerperiode de nieuwsberichten van de gemeente raadplegen of een kijkje nemen op de pagina’s van onze gebruikelijke social media. 

Afbeelding
Les Ucclois partagent un moment collectif de culture sur le Parvis St Pierre
De Ukkelaars delen een cultureel moment onder de sterren
Afbeelding
Le parvis St-Pierre fait son cinéma réunit des centaines de badauds amoureux de cinéma.
Honderden filmliefhebbers op het Sint-Pietersvoorplein.