Aanmoedigingspremie voor de opening van een handelszaak in Ukkel
Opgelet

Wegens gebeurtenissen buiten onze wil om zijn we genoodzaakt de lezing van vandaag "Vite, des algorithmes au pouvoir !" om 14.30 uur in het Cultureel Centrum van Ukkel af te gelasten.

Aanmoedigingspremie voor de opening van een handelszaak in Ukkel

Vanaf 1 juni 2022 krijgt elke nieuwe handelaar die zich vestigt in een leegstaand handelspand in de wijk Ukkel-Centrum, Vanderkindere, Horzel of Waterloosesteenweg (Langeveld/Groene Jager) een aanmoedigingspremie voor een bedrag van hoogstens € 5.000 in de vorm van handelscheques. Deze premie wordt enkel toegekend aan de handelaars die gevestigd zijn in de leegstaande panden in deze zones wegens hun groter aantal leegstaande vitrines.

De premie voor een bedrag van € 3.000 kan immers aangevuld worden met een premie voor een bedrag van € 2.000 voor de nieuwe handelszaken die praktijken van duurzame ontwikkeling voeren, meer bepaald door het beheer en de vermindering van het afval, de verkoop van producten met een label of afkomstig van redelijke productieprocessen, beroepsinschakeling, actieve mobiliteit, ...

De  handelscheques kunnen gebruikt worden in de handelszaken die aangesloten zijn bij het netwerk «Ukkelse lokale handelscheques» of aan de toekomstige klanten gegeven worden.

 Raadpleeg de virtuele kaart met de leegstaande handelspanden
 Download de toekenningsvoorwaarden van de aanmoedigingspremie
 Download het aanvraagformulier

Economische activiteiten

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur

Telefoon
02/605.12.20

E-mail
economie@ukkel.brussels