Wijziging van de openingsuren van het Administratief Centrum in de zomer

De permanentie op donderdagavond wordt geschrapt:

  • Van 7 juli tot 18 augustus 2022 aan de loketten van de dienst Stedenbouw (raadpleging van openbare onderzoeken);
  • Van 14 juli tot 18 augustus 2022 aan de loketten van dienst Bevolking.

Nieuws

""
Heeft u een origineel en creatief idee om de gemeente te verfraaien? Dien uw kandidatuur voor 10 september 2022 in. Indien u geselecteerd wordt, krijgt u een subsidie van € 2.000 om uw artistiek project in de openbare ruimte vorm te geven!
""
Op dinsdag 5 juli 2022 zal de Dienst Reinheid een volledige schoonmaak uitvoeren van het Sint-Jobsplein en de parkeerplaatsen op de Sint-Jobsesteenweg (veegwagens, opkuis van de boomperken, schoonmaak van de afvoerkanalen, ...).
""
Er wordt ter kennis van de inwoners gebracht dat de Gemeenteraad in zitting van 23 juni 2022 de gemeenterekening van het dienstjaar 2021 heeft vastgesteld.
""
Brengt u een beetje, veel of de hele zomer door in Ukkel? Profiteer dan van de grote sportieve, culturele, recreatieve, culturele en andere activiteiten die door de gemeentediensten worden georganiseerd. Alle activiteiten zijn opgenomen in de zomeragenda.
""
Het zomerseizoen is weer aangebroken, en daarmee ook de wandelingen, aperitieven en picknicks in de Ukkelse groene ruimtes. Om deze ruimtes proper te houden verzoeken we u uw afval tot een minimum te beperken.
""
Een gratis opleiding van 4 tot 15 juli om jongeren tussen 16 en 30 jaar in staat te stellen een baan te vinden of een opleiding die bij hen past.